Torsdag, 28. oktober 2010 - af af Thomas Flindt

Derfor er Maria Erwolter ikke klar til at blive mor

Maria Erwolter

Maria Erwolter

Foto: Krestine Havemann
Selvom Maria Erwolter er papmor til kæresten Laust Sonnes to børn, så er hun langt fra klar til at udfylde rollen

Maria Erwolter og Laust Sonne er et rigtig rebelsk kærestepar. De lever og ånder for rock'n'roll-livet, og det er da heller ikke mærkeligt, når Laust spiller trommer i Danmarks største rockband, D-A-D.

Men de har også to børn at stå til ansvar overfor. I et tidligere forhold fik Laust Sonne to børn sammen med eks-kæresten og sangerinden Dicte. Børnene bor på skift en uge hos de skilte forældre. Det sætter visse krav til Marie Erwolter.

- For mig er rollen (moderrollen, red.) hårdt arbejde, og livet med børn tiltaler mig ikke, det er alt for struktureret, fortæller hun til Femina.

En uge af gangen med bleskift, lektier og skemalagte måltider er lige hvad skuespillerinden kan klare, og så heller ikke mere. Hun holder mere af tiden uden børn.

Det vilde liv

- Vi er meget impulsive og laver tit skøre ting. Jeg lever mit nu. Vi drikker vin og går måske i seng med en halv buzz (brandert, red.) på, laver pandekager klokken tre om natten og lader være med at sove før klokken otte om morgenen, forklarer hun til kvindebladet.

Alle aktiviteterne er ikke just børnevenlige, og den livsstil lever Maria Erwolter heller ikke efter.

- Vi har et regelsæt, som hedder, at det er vigtigt at have det godt hele tiden. Vi venter ikke til weekenden med at spise den gode mad og drikke vinen.

Ingen børn til Maria

Hun bliver nu alligevel glad, når børnene er der, for Laust bliver et nyt menneske. Men børn skal hun ikke selv have nogen af, tyder det på.

- Jeg har ikke selv nogen drøm om at få børn, så det, at der kom to børn ind i mit liv via Laust, var kæmpestort for mig.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden