Fredag, 4. maj 2012 - af af Thomas Flindt

Derfor faldt Laura Drasbæk for Lasse Spang Olsen

Laura Drasbæk og Lasse Spang Olsen

Laura Drasbæk og Lasse Spang Olsen

Foto: Lars Laursen
Skuespilleren Laura Drasbæk elsker at hun kan være barnlig sammen med sin kæreste.

Laura Drasbæk og stuntmanden Lasse Spang Olsen har i mange år været godt venner. Venskabet har de seneste år udviklet sig til en passioneret kærlighed, og i oktober sidste år stod parret frem som kærester.

- Jeg faldt for min kæreste, fordi der er noget uselvisk og meget lidt selvoptaget over ham. Der er en stor del af ham, som har behov for at give og gøre. Og så er han sat her på jorden for at have det sjovt, og det insisterer han på. Det er smittende, fortæller Laura Drasbæk i et interview med Euroman.

Den tidligere "Vild med dans"-finalist har børnene Albert og Vilfred med skuespilleren Gerard Bidstrup. Hun har efterfølgende været gift med Kashmir-forsangeren Kasper Eistrup, som hun gik fra for to år siden.

- Min sidste kæreste var ikke dyster, men han var sådan en tænketank af følelser og stemninger. Det er vildt pludselig at være sammen med en, der hele tiden sprudler af ideer, og som er en orkan af energi. Og som tør være barnlig. Det er vigtigt, for hvis han er det, er der også plads til, at jeg kan være det, siger Laura til mandebladet.

Lasse Spang Olsen har to børn med guldsmeden Josephine Bergsøe, som han i dag har et godt venskabeligt forhold til.
 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden