Lørdag, 21. april 2012 - af af Jan Bergman & Karin Heurlin, Ude & Hjemme

Derfor gik konen fra Bubber

Christina og Bubber.
Christina og Bubber.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Efter tyve års ægteskab gav Bubbers kone, Christina Ibsen, ham et ultimatum: Gå til psykolog eller bliv skilt!

For halvandet år siden kom TV-manden Bubber hjem til en tom lejlighed og brev fra sin kone. Beskeden var kort og præcis. Han skulle lære at styre sin egoisme, hvis hun skulle komme hjem igen. Til sidst stod der en række numre til forskellige psykologer.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I 20 år havde Christina Ibsen været Bubbers kone. Men da hun skrev brevet og gik ud ad døren, var hun klar til at opgive netop den titel. Det var ikke fordi, Bubber havde ændret sig. Men det havde Christina.

Christina var 21 år, da hun mødte Bubber. De blev hurtigt gift, fik tre skønne børn, og man kunne dårligt tænde fjernsynet, uden at Bubber var på i den bedste sendetid. Imens passede Christina børnene og huset. Professionelt var hun sanger og skuespiller, men da der var langt mellem rollerne, gik det meste af hendes tid med at være mor. Det passede hende faktisk godt.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

- Mine børn har været vant til en mor, der var der altid. Jeg sørgede for hjemmebagte boller, leverpostej, ture i skoven og de rigtige tapeter på væggene. Vi havde en økonomi, der kunne bære det, fordi Bubber arbejder meget, men det har været svært for mig at erkende, at familien var vigtigere end min karriere, siger Christina.

Hun nød at se sine børn vokse op. Men da de begyndte at løsrive sig fra hende, opstod et tomrum, erkender Christina om den tid, hun gik igennem, da hun var i slutningen af 30'erne.

Et wakeup call

For Bubber blev brevet et wakeup call, som han selv har beskrevet i sin selvbiografi. Han begyndte hos en psykolog, fandt viljen til at ændre sig, og til sidst kom Christina hjem igen efter at have boet en måned hos en veninde.

- Tingene er blevet bedre, selv om alt selvfølgelig ikke ændrer sig på to dage, smiler Christina.
 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden