25. feb. 2013
Af af Helle Skram de Fries

Derfor græd Ida Corr i X Factor

Ida Corr
Ida Corr
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
"X Factor"-dommer Ida Corr kunne ikke holde tårerne tilbage, da hendes deltager Jonas Præst Nielsen sang.

Med fare for at den fyldige mascara skulle krakelere, måtte smukke Ida Corr tørre tårerne væk, da hendes deltager Jonas gik på scenen for at synge nummeret "Take Me Out" .Men selvom Jonas sang tårerne frem hos sin coach, så røg han - igen - i farezonen. For første gange i X Factors historie er en deltager røget i farezonen i de tre første liveshows - for så at ryge ud.

På den måde kom sangen "Take Me Out" til at passe alt for godt på Jonas' skæbne.

- Jonas er bare SÅ god, men nu skal han koncentrere sig om at synge sit eget materiale. Derfor valgte jeg at sende Jonas hjem og lade Stephanie gå videre, fortalte Ida Corr efter showet, hvor hun endte med at have to af sine deltagere i farezonen og selv måtte sende den ene hjem.

Ida Corr har stadig Stephanie og Chresten med i "X Factor" og på den måde står de tre dommere lige inden næste liveshow på fredag.

Efter hun i første liveshow mistede pigegruppen "Lotus" har Anne Linnet to grupper tilbage - nemlig boybandet "Wasteland" og pige-duoen "Anne & Lusanda". Thomas Blachman måtte sige farvel til sin deltager Zaina sidste fredag og har nu de to unge solister Karoline og Amanda tilbage.

Og med Jonas' exit er Ida Corr også nede på to deltagere.

Læs mere om: