Torsdag, 22. oktober 2020 - af Laura Dalgård Hansen

Derfor har Stephanie ikke set sin far i to år

Foto: Aller Media
I sin nye bog sætter Stephanie Siguenza van-der Watt ord på, hvorfor hun ikke længere har kontakt til sin far.

Selv om Stephanie Siguenza van-der Watt er blevet fulgt af et tv-hold næsten hele sit liv, er der stadig meget, man ikke ved om hende.

Det fortæller Stephanie i sin nye bog ”Årgang 0 til frihed”. Den har hun lavet, fordi det har været vigtigt for hende at få den fulde sandhed frem.  

Hun var i tvivl, om hun også skulle fortælle om årsagen til, at hun ikke har haft kontakt til sin far de seneste to år. Men hun har gjort det, for hun synes, det er vigtigt at få det hele med.

Stephanie drømmer om relation til sin far 

I bogen beskriver hun indgående, at spliden mellem hende og faren skyldes økonomiske uoverensstemmelser.

Hun vil ikke bruge mere energi på at tænke på det, der er sket, men hun håber, at de engang i fremtiden igen kan få et forhold til hinanden.

- Jeg håber, vi en dag kan finde sammen igen og snakke og have det godt. Selvfølgelig tror jeg ikke, vores forhold bliver det samme. Det er jeg indforstået med. Jeg vil også gerne have børn en dag, og jeg vil også gerne have, at de skal kende deres morfar. Det er klart. Selvfølgelig håber jeg, vi en dag kan have en form for relation. Eller i det mindste bare være på talefod, for uanset hvad er han min far. Det kan jeg ikke komme uden om, men lige nu regner jeg ikke med noget, fortæller Stephanie.

BILLED-BLADET har forelagt Christian van-der Watt Stephanies udlægning af, hvad der er sket mellem dem, og han svarer følgende:

”Der er ALTID 2 sider af en sag. Denne her beror på misforståelser og sårede følelser. Det er aldrig sjovt at miste kontakt til et familiemedlem, og derfor skal den for mit vedkommende IKKE løses gennem medierne. Jeg har ikke yderligere at tilføje”.

Man kan læse hele det store og ærlige interview med Stephanie i BILLED-BLADET nr. 43, der er på gaden nu.

BILLED-BLADET nr. 43, 2020

Foto: Aller Media

GALLERI: Årgang 0-Stephanies liv i billeder (Foto: Aller Media)

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden