Derfor må Vicki Berlin droppe Odense Sommerrevy

Foto: Lars H. Laursen
En stor, international filmrolle betyder, at Vicki Berlin alligevel ikke kommer til at være en del af Odense Sommerrevy i 2020.

Lige siden begyndelsen for fire år siden har Vicki Berlin været en fast del af holdet i Odense Sommerrevy, og det skulle hun også have været i 2020.

Men hun har for nylig fået et tilbud, hun ikke kunne sige nej til. 42-årige Vicki Berlin har nemlig fået en stor, international filmrolle, som skal optages i foråret, og hun er derfor blevet løst fra sin kontrakt med Odense Sommerrevy i 2020.

 

Ikke en nem beslutning

- Jeg har elsket at være med i Odense Sommerrevy og beslutningen har på ingen måde været nem. Men den mulighed jeg har fået her, den får man kun én gang i sin karriere. Jeg har altid drømt om at medvirke i en international spillefilm og har længe været i spil til rollen, fortæller Vicki Berlin i en pressemeddelelse.

Revydirektør Lars Arvad skulle lige komme sig over nyheden, men til gengæld har han fundet en god erstatning i Mette Marckmann.

Mette Marchmann udgør sammen med Thomas Mørk, Mathilde Passer, Stig Rossen og Lars Arvad skuespillerholdet i Odense Sommerrevy 2020. 

Revydirektør skulle sunde sig

- Jeg skal være den første til at beklage, at vi bliver nødt til at ændre i holdopstillingen til Odense Sommerrevy 2020. Men nogle gange er der bare noget, der er større end andet.  Jeg må indrømme, at da Vicki kontaktede mig og fortalte om det tilbud, hun har fået, skulle jeg lige sunde mig. Men da jeg var kommet mig over nyheden, var det ikke svært at tage beslutningen.

- Jeg ved selv, hvad det vil sige at udleve en drøm, og jeg vil ikke være den, der forhindrer Vicki i at udleve sin. Derfor har vi i Odense Sommerrevy besluttet at ophæve kontrakten og give hende muligheden for at forfølge denne kæmpe chance, udtaler han i pressemeddelelsen.

Vicki Berlin forventer dog ikke, at hendes internationale filmrolle betyder, at hun er færdig med at lave revy herhjemme. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

- Jeg satser stærkt på at vende tilbage til Odense Sommerrevy en anden gang - jeg kan jo slet ikke undvære min revyfamilie, siger hun.  

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden