18. okt. 2009
Af af Dorte Quist

Det vidste du ikke om Ken Vedsegaard

Ken Vedsegaard elsker fordybelsen i skuespillet og brugte måneder til at forberede sig til rollen som Jens Peter Raben i Forbrydelsen 2.
Ken Vedsegaard elsker fordybelsen i skuespillet og brugte måneder til at forberede sig til rollen som Jens Peter Raben i Forbrydelsen 2.
Foto: Birger Storm
Stjernen fra Forbrydelsen 2 er barndomsven med Mia Lyhne, og Mickey Fredie-Pedersen er hans svigerfar.

De fleste kender efterhånden Ken Vedsegaard for hans glimrende skuespilpræstationer i først IKrøniken og nu Forbrydelsen 2, men kender du ham så godt, at du allerede vidste nedenstående om ham?

* Kens svigerfar er danse-godfatheren, Mickey Fredie-Pedersen. Ken er nemlig kæreste med Mickeys ældste datter, Vickie Bak Laursen, som også er skuespiller. Ken er derfor svoger til Gigi og Sonny Fredie-Pedersen.

* Kens pap-svigerfar er Michael Carøe. Vickie Bak Laursens mor, skuespiller Linda Laursen, har været gift med den kendte entertainer i mere end 20 år.

* Ken dannede i 2007 teatergruppen Be Blunt sammen med kæresten Vickie Bak Laursen og Siggy Norreen - tidligere gift med Aqua-musikeren Claus Norreen.

* Ken har to børn, en søn på syv år og en datter på 13 år, med to tidligere kærester.

* Ken debuterede i sin første TV-serie allerede som 12-årig, hvor han spillede en af hovedrollerne i den meget roste børnekrimi "Guldregn".

* Ken lavede Børneradio for DR sammen med Mia Lyhne som barn. I dag er de stadig venner.

Læs mere om: