Det vidste du ikke om Rasmus Seebach

Rasmus Seebach

Rasmus Seebach

Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET

Sangeren kan andet end at lave hits på stribe.

Tirsdag, 27. december 2011 - af Marianne Singer

Hvis ikke Rasmus Seebach var blevet musiker, kunne man have mødt ham på en restaurant.

- Jeg elsker at lave mad og kunne godt se mig selv arbejde som restauratør med et dejligt spisested. Jeg synes, at det er lækkert at lave mad, og det behøver ikke være fine, snobbede retter. Det kan være helt klassisk hverdagsmad, fortæller sangeren, der har sine favoritretter.

- Uh ... der er så mange dejlige retter ... men jeg er vild med at lave en god pasta bolognese og sammenkogte retter. En dejlig risret med oksekød eller kylling, gerne spicy. Det er tit de klassiske retter, som jeg nørder med i lang tid - f.eks. svinemørbrad i svampesauce med kartofler. En god dansk ret.

BILLED-BLADET har i det nyeste blad et stort og ærligt interview med Rasmus Seebach, og der fik vi spurgt ham om, hvad han ønsker sig til jul. Ikke overraskende ønsker han at opgradere sit køkkengrej.

- Hvad ønsker du dig?
- Der er en masse køkkenredskaber, som jeg virkelig ønsker mig - jeg mangler bl.a. en stor, god gryde.

GALLERI: Rasmus Seebach