Onsdag, 25. april 2012 - af af Camilla Lærke Mors/IN

Diana Benneweis: Derfor har jeg ikke en kæreste

Diana Benneweis
Diana Benneweis
Foto: AOP
Cirkusdirektøren Diana Benneweis indrømmer i et nyt interview, at hun har svært ved at tackle kærligheden og derfor lever alene

Den 64-årige cirkusdirektør Diana Benneweis har virkelig levet livet. Som i virkelig.

Hun er født ind i et familieforetagende af artister og domptører og har i den grad levet det frie liv som både artist og direktør i Cirkus Benneweis. Hun kan nu snart hilse cirkussets 125-års jubilæum velkomment.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Privat er hun mærket af en årelang angstlidelse samt et par forliste ægteskaber, og derfor har Diana Benneweis valgt, at hendes livs efterår skal leves uden en fast partner.

- Jeg vil gerne have det rart og sjovt med mænd, men jeg vil kun være kæreste på mine præmisser, og det vil jeg ikke byde andre. Det hænger selvfølgelig sammen med det forhold, jeg havde til min far og delvist til min første mand Claus, som absolut ikke var Guds gave til kvinden. Jeg fandt mig simpelthen i for meget. Det har jeg aldrig nogensinde gjort igen, for der er ingen mand, og slet ikke min far, der kan få lov at knuse mit hjerte igen, siger hun i et stort interview med modemagasinet IN

Led af erotikkens sindssyge

Det er dog på ingen måder en situation, som cirkusdirektøren beklager sig over. Det er blot en reaktion, som ligger helt naturligt i tråd med vores moderne tilværelse, mener Diana Benneweis.

- Jeg er meget bevidst om, at der er en høj grad af selvbeskyttelse i at være så selvforsynende, som jeg er - og hvad så? I den verden, vi lever i, er man nødt til at tage vare på sig selv, og alle må vi vel lære at fylde brønden med ting, der gør en glad og tilfreds. For mig er det en stor gave at kunne nyde at være så meget alene, som jeg er, siger hun.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Men cirkusdirektøren åbnede dog døren lidt på klem for mødet med en ny kærlighed, da hun sidste år havde en kærlighedsaffære. Det fik samtidig den mentale ustabilitet, som Diana Benneweis er meget åben omkring, er en del af hendes sind, til igen at blusse op. Derfor tog hun sig en psykisk "flyvetur", som hun kalder det.

- Den sidste havde jeg i 2006 og så måske en lille bitte en før jul, men det skyldtes nok mere erotikkens sindssyge! Det havde du vist ikke ventet af en i min alder, siger Diana Benneweis, der også er åben omkring, at hun bruger netdating for at møde mænd.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden