Onsdag, 25. november 2015 - af af Preben Petersen

Dirch Passers datter: Baronessen fra benzintanken er så hyggelig

Josefine Passer har fortalt om sin far i Ole Sønnichsens biografi ?Dirch Passer?. Bogen udkommer den 11. september 2009.
Josefine Passer har fortalt om sin far i Ole Sønnichsens biografi ?Dirch Passer?. Bogen udkommer den 11. september 2009.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Josefine Passer afslører sin yndlingsfilm med sin berømte far.

- Jeg er ikke vild med de film, hvor han står og råber og skriger. Men som det også fortælles i den nye bog "Dirch Passer", skrevet af journalist Ole Sønnichsen, så var der tidspunkter i min fars skuespillerkarriere, hvor han sagde ja til dårlige manuskripter. Og jo dårligere manuskriptet var, jo højere råbte og skreg han, i frustration.

Sådan fortæller Josefine Passer i et interview med ugebladet Søndag om sin far Dirch Passers skuespilpræstationer. Det er tydeligt, at datteren er stolt.

- Så ja, min far har da også lavet meget skidt. Men han har til gengæld også lavet meget, der er fuldstændig fænomenalt og helt genial. Han havde hele det spektrum i sig, siger Josefine Passer, der skam ikke engang har set alle sin fars film endnu. Favoritten er dog på plads:

- "Baronessen fra Benzintanken" har jeg altid syntes var så hyggelig. Den vil jeg godt kalde min yndlings.

Klik her for at læse mere om Josefines forhold til sin berømte far, og få opskriften på et stykke Dirch Passer-smørrebrød!

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden