Tirsdag, 18. oktober 2022 — af Julie Nolsöe

Ditte Ylva Olsen efter brud med kæresten: Det er bare slet ikke rigtigt

Ditte Ylva Olsen
Ditte Ylva Olsen
Foto: Birger Storm
Nu sætter skuespilleren ord på de misforståelser, der har været om hendes brud med kæresten.

Tidligere på måneden kunne skuespiller Ditte Ylva afsløre, at hun og hendes kæreste gennem et par år, Jon Bojsen Cetti, er gået fra hinanden.

Den triste nyhed delte hun dengang i et opslag på sin Instagram.

- Vi har givet slip på hinanden. Og vil ikke prøve at bilde nogen ind, at det ikke har gjort ondt og været hårdt, inden vi kom til den konklusion, skrev Ditte Ylva Olsen i opslaget.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ditte Ylva Olsen og Jon Bojsen Cetti fandt sammen i 2019, og året efter flyttede de sammen. I den forbindelse blev den 45-årige skuespiller bonusmor til hans to børn.

Ikke rigtigt

Efter at nyheden om bruddet har ramt medierne, har skuespilleren, der blandt andet er kendt for sin rolle i serien "Hånd i hånd", nu brug for at få sat lidt flere ord på, hvordan hendes brud med kæresten rent faktisk har været.

Ifølge hende er der nemlig blevet dannet et forkert billede af bruddet.

- I nogle overskrifter har der stået: “hårdt brud” -og jaja, jeg ved godt, det bare er clickbait og jeg ved godt, jeg selv brugte ordet “hårdt” i mit opslag, og who cares og så videre…, indleder hun sit seneste opslag på Instagram.

Hun fortsætter:

- Men det er bare slet ikke rigtigt, og det har jeg brug for at modsige, her på min egen profil i det mindste!, lyder det fra skuespilleren, som slutter med at forklare, hvordan tingene rent faktisk hænger sammen:

- Vi deles pænt om at bo lejligheden på skift, som en form for delebørn i eget liv. Og er venlige og rare og passer på hinanden. Vi vasker endda stadig hinandens tøj… Det er altså ikke et “hårdt brud”. Men brud er vel altid hårde, konkluderer hun til sidst.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden