Ditte Ylva Olsen og Morten Kjeldgård: Sikke en lettelse

Videre! Ditte og Morten var lykkelig og lettede.

Videre! Ditte og Morten var lykkelig og lettede.

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Nervøsiteten blev til lykkefølelse, da parret gik videre til næste runde i "Vild med dans".

Lykkelig med lykkelig på. Så lykkelig var skuespiller Ditte Ylva Olsen for at gå direkte videre til program ni i "Vild med dans", efter hun og dansepartneren Morten Kjeldgaard havde danset deres quickstep fredag aften.

En quickstep, hvor Ditte Ylva Olsen lavede en del fejl, men alligevel formåede at holde fatningen og komme helskindet igennem.

Da alle parrene skulle ind at stå i den frygtede ”dødsbanan”, hvor det proklameres, hvem der er direkte videre, og hvilke to par der skal i omdans, var det tydeligt, at Ditte Ylva Olsen regnede med, at hun og Morten Kjeldgaard skulle danse en gang mere.

Men nej – allerede som par nummer to, der var direkte videre, blev  deres navne råbt op.

- Vi er bare så lykkelige, det er helt fantastisk, jublede Ditte Ylva Olsen, da BILLED-BLADET talte med hende og dansepartneren efter showet.

- Ja, det er meget overvældende, supplerede en tydeligt berørt Morten Kjeldgaard.

Det er tredje gang, han er med i ”Vild med dans”, men han  er aldrig nået så langt før.

- Og jeg er simpelthen ved at besvime af nervøsitet, når vi står og venter på, hvilke navne, der bliver råbt op. Jeg er faktisk meget rolig indtil da, men lige der forventer jeg altid det værste. Og så bliver jeg simpelthen så lykkelig og lettet, når vi går videre. Det er fantastisk.

Næste fredag danser parret Paso Doble, og det glæder de sig til.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden