Torsdag, 9. marts 2023 — af Catja Klarskov

Efter afsked med Aftenshowet: Her dukkede Ulla Essendrop pludselig op i nyt topjob

Ulla Essendrop
Ulla Essendrop
Foto: Hanne Juul
Efter otte år på “Aftenshowet” valgte Ulla Essendrop i sidste måned at opsige sin stilling. I går dukkede hun pludselig op i et nyt prestigefyldt job.

Hele 8 år og 500 udsendelser blev det til for journalist Ulla Essendrop, inden hun torsdag den 23. februar sagde farvel til jobbet som tv-vært på “Aftenshowet”. I går dukkede hun atter op hjemme i fjernsynsstuerne, og dét i et ganske prestigefyldt topjob.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ulla Essendrop var nemlig pludselig at opleve i rollen som nyhedsvært på TV AVISENS 18:30-udsendelse, hvor hun præsenterede dagens vigtigste nyheder.

I februar måned afslørede den folkekære tv-vært på sin Instagram-profil, at hun havde valgt at takke af på “Aftenshowet”, men dengang løftede hun ikke sløret for, hvilke nye planer hun havde i støbeskeen for sin fremtid.

I stedet brugte hun taletiden på at takke gode kolleger og hele redaktionen bag programmet, som hun har været en fast del af i hele 8 år.

Det er endnu ikke officielt meldt ud, at hun bliver en fast del af værtsholdet på TV AVISEN, men meget tyder på, at afskeden med “Aftenshowet” bestemt ikke betyder et endegyldigt farvel til Ulla Essendrop på fjernsynsskærmen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden