Efter Arvingerne: Mikkel Boe Følsgaard far på fuld tid

Selv om Mikkel har trukket stikket i en periode, kommer vi ikke til at undvære ham på filmlærredet. Foruden \

Selv om Mikkel har trukket stikket i en periode, kommer vi ikke til at undvære ham på filmlærredet. Foruden "Rosita" er han med i den kommende film om EM-fodbolddrengene i "Sommeren 92" samt i "De standhaftige".

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Den 30-årige skuespiller er flyttet til England for at være sammen med sin kæreste, Freja, og parrets lille søn. Og mens Freja skriver på sin universitetsopgave, er Mikkel Boe Følsgaard fuldtids-far.

Mikkel Boe Følsgaard blev udklækket som skuespiller fra Statens Teaterskole i 2012, og siden har han ikke haft meget tid til at se sig over skulderen.  Han blev folkeeje i Danmark som Emil Grønnegaard i "Arvingerne" - og internationalt lagde man mærke til ham i rollen som den sindssyge kong Christian VII i den Oscar-nominerede danske film "En kongelig affære".

Men nu er rollehæfter, læseprøver og make-up pensler for en tid skiftet ud med legestue, kirkesang og gode bøger. Mikkel har taget tre måneders orlov og er flyttet til Norwich i England for at være sammen med sin kæreste og parrets lille søn, Teodor på halvandet år. Freja er i gang med at skrive sin ph.d. på universitet - og imens har Mikkel masser af kvalitetstid med sønnen. Til Søndagsavisen fortæller han, at han bruger meget tid på at gå i legestue med sønnen og synge i kirkekor.

- Der er meget stille og roligt herovre, og jeg har fået en stamcafé, hvor jeg sidder og læser, når Teodor sover. Jeg nyder det virkelig, siger Mikkel til Søndagsavisen.

Inden opholdet i England nåede Mikkel dog at blive færdig med sin næste film "Rosita", hvor han bl.a. spiller sammen med Jens Albinus.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden