30. maj. 2023
Af Catja Klarskov

Efter det eventyrlige bryllup: Jenna sender romantisk besked til Albert

Albert Rosin Harson og Jenna Bagge. 
Albert Rosin Harson og Jenna Bagge.
Foto: Mikael Rieck
Weekenden har stået i kærlighedens tegn for Jenna Bagge. I søndags var hun gæst til Morten Kjeldgaard og Frederik Hauns eventyrlige bryllupsfest på Sonnerupgaard Gods, og dagen derpå sendte hun en romantisk besked i retning af sin Albert.

Man kan som bekendt aldrig få nok af kærlighed og romantik. Det råd må danseren Jenna Bagge have taget til sig, for dagen efter vielsen mellem Morten Kjeldgaard og Frederik Haun sendte ”Vild med dans”-kendissen en romantisk besked til sin udkårne, skuespiller Albert Rosin Harson.

Anledningen var Albert Rosins 21-års fødselsdag, der faldt dagen efter det eventyrlige kendisbryllup, og det markerede Jenna Bagge med et opslag på Instagram, hvor hun skrev rørende ord om sin store kærlighed.

Her kalder hun det unge skuespiltalent for sit yndlingsmenneske og den dejligste kæreste i hele verden. De smukke ord er suppleret med et billede, der er taget, dengang parret dansede sammen i ”Vild med dans” sæson 17.

Albert Rosin og Jenna Bagge mødte nemlig hinanden i 2020, da de dannede par i ”Vild med dans”. Her dansede parret sig til en flot andenplads, og selv om de ikke indtog sejrsskamlen med en førsteplads, skulle det senere vise sig, at de alligevel havde vundet.

For godt nok var sejren ikke i en dansekonkurrence på tv, men derimod i noget langt vigtigere – nemlig kærlighed – og i sommeren 2021 kunne parret afsløre, at de var blevet kærester.

Du kan se Jenna Begges romantiske opslag til Albert Rosin ved at klikke her.

Læs mere om: