Onsdag, 21. december 2022 - af Caroline Andersen

Efter et hårdt år: Sådan skal Inger Støjberg fejre jul

Inger Støjberg
Inger Støjberg
Foto: Lars H. Laursen
Det har i den grad været et hektisk år for Inger Støjberg, der af Rigsretten blev idømt 60 dages ubetinget fængsel. Nu har julefreden sænket sig over Inger Støjberg, der skal holde jul i familiens skød. 

Inger Støjberg skal fejre julen med hele familien hjemme hos hendes søster, hvor både Inger Støjbergs mor, bror, søsterens familie på hendes mand side kommer for at holde en hyggelig juleaften. 

- Jeg glæder mig altid til maden og jeg glæder mig til at være sammen med min familie, fortæller Inger Støjberg til BILLED-BLADET da vi møder hende på den røde løber. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun tilføjer, at julen skifter år for år. Nogle juleaftener finder sted hos moren, hvor det kun er den side af familien, der er der. Andre juleaftner foregår hos søsteren, hvor der er en del flere på gæstelisten. 

Tiden med familien er noget, der er kommet til at betyde meget for Inger Støjberg, der efter at have afsonet sin dom stiftede det politiske parti Danmarksdemokraterne med sig selv i spidsen som partileder.

- Min familie og mine venner er jo kommet til at betyde endnu mere end nogensinde. Vi har jo haft en lidt udfordrende tid. Det at have en fantastisk familie, venner og netværk, det er betyder jo bare alt. Det er jeg kommet til at sætte endnu mere pris på, tilføjer Inger Støjberg. 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden