Efter Margit Brandts død: Erik har fået lysten til livet tilbage

Erik Brandt.

Erik Brandt.

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Tabet af hustruen Margit var næsten ubærlig for Erik Brandt, der spurgte sig selv, om det skulle være haglbøssen eller livet.

Erik Brandt har fået lysten til livet og en kvinde tilbage igen ovenpå en barsk tid med mørke tanker efter tabet af sit livs kærlighed.

Det fortæller den levende designer-legende til BT i et interview, hvor han åbner op for sine inderste tanker efter hustruen Margits død i oktober sidste år.

Erik Brandt fortæller, at han var helt væk i tiden efter Margits død. Han kan intet huske.

BILLED-BLADETs udsendte mødte Erik til modeugen i København sidst på året, og det var en mand med et meget tungt hjerte, der forsøgte at nyde modeugen og dens fester. Uden held.

En af festerne blev holdt nær Erik Brandts store herskabslejlighed på Esplanaden i København, og selvom han forstøgte at feste med jævnaldrende venner og nye unge modeskabere, så kunne han ikke og gik hjem fra festen kort efter at være ankommet. Hjem til en stor og tom lejlighed, hvor han lige nu lever det alt andet end søde singleliv.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Men nu fortæller Brandt altså til BT, at han ikke kan blive ved med at leve sådan. Han kan ikke leve alene altid. Han er færdig med at være fyldt af selvmordstanker og har valgt livet. Han vil op på hesten igen, og han er klar til et liv med en ny kvinde, en ny kærlighed. Og han indrømmer også storgrinende, at han savner sex.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden