Onsdag, 15. marts 2023 — af Marianne Singer

Efter nyt korthårslook: Nu skal Mathilde Norholt til at bære paryk

Mathilde Norholt
Mathilde Norholt med smart korthårsfrisure ved weekendens bogreception.
Foto: Lars H. Laursen
Skuespiller Mathilde Norholt skal gå med paryk, når hun til juni igen skal spille en af hovedrollerne i musicalen Dirty Dancing.

Når Mathilde Norholt til juni skal spille rollen som Frances "Baby" Houseman i genopsætningen af "Dirty Dancing - The Musical" bliver det med paryk. 
Det fortalte skuespilleren, da BILLED-BLADET mødte hende til receptionen for Lykke Sand Michelsens nye børnebog "Kender du hende?" i Politikens Hus.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Skulle ske noget nyt

- Jeg blev klippet korthåret for fem måneder siden. Der skulle ske noget nyt. Jeg havde mulighed for det på det tidspunkt. Jeg har snakket med nogle parykdamer i forbindelse med min næste forestilling "Dirty Dancing", fordi jeg skal have paryk på. Jeg har ikke set den endnu, men den ligner den i filmen, forklarede Mathilde Norholt, der også havde masser af ros til sin veninde Lykke Sand Michelsen. 

Mathilde Norholt
Mathilde Nørholt i rollen som "Baby" ved pressmødet for Dirty Dancing i 2020.
Foto: Martin Høien

Fantastisk kvinde

- Lykke er fantastisk kvinde, der har lavet en vigtig bog om nogle mennesker, der er blevet overset, fordi de havde et køn end hvad der var normen. Det er vildt sejt, sagde hun.

Den nye børnebog handler om et væld af fantastiske danske kvinder, der havde modet til at være anderledes og satte et aftryk på deres samtid og vores nutid.
I løbet af bogen hører børnene de spændende historier om kvinder som Asta Nielsen, Margrete den Første, Grete Olsen, Hedda Lundh og Hanna Adler.

- I hvert afsnit følger også en aktivitet, der på en sjov og inddragende vis lærer børnene mere om kvinderne og deres bedrifter.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden