24. okt. 2010
Af af Helle Skram De Fries og Hanne Rask

Ekskæresten holdt Per Pallesen væk fra hans to døtre

Per Pallesen
Per Pallesen
Foto: Lars Laursen
Den folkekære skuespillers ekskæreste anklages i ny bog for at være sygeligt jaloux.

Fra 1991 til 2003, mens Per Pallesen dannede par med Jeanette Binderup-Schultz, så hans døtre, Trine Pallesen og lillesøster Sofie Pallesen, ikke meget til deres far.

I en ny bog om den folkekære, 68-årige skuespiller anklages Jeanette Binderup-Schultz for at være sygeligt jaloux - oven i købet på Pers egne døtre.

Ifølge John Lindskogs bog Lige på en studs var det så grelt, at Per ikke engang måtte se TV-serien Rejseholdet, hvor Trine Pallesen spillede en fremtrædende rolle.

- Det var ikke gode år for os børn, for far gled helt væk fra os. Vi savnede ham, så det gjorde ondt, og vi gled længere og længere væk fra hinanden. Jeanette var meget jaloux, og vi så ikke far i lange perioder, men vi vidste, hans kærlighed var konstant, fortæller Trine Pallesen i bogen.

- I dag har vi et fint forhold til vores far. Ingen af os bærer nag til far, vi bebrejder ham ikke, at han handlede sådan. Vi fungerer fint sammen alle sammen, men det var hårdt dengang, fortæller Trine Pallesen til BILLED-BLADET.

Per Pallesens ekskæreste, Jeanette Binderup-Schultz, har ikke set bogen, men er chokeret over de udtalelser, hun har hørt om. Hun ønsker dog ikke at kommentere på beskyldningerne.

- Jeg synes, det er ærgerligt. Og jeg synes, det siger mere om dem, der har udtalt sig, end det gør om mig. Jeg kunne da godt begynde at kaste igen, men det er jeg ikke interesseret i. Jeg er chokeret, men jeg vil gerne opføre mig ordentligt, siger hun til BILLED-BLADET.

Efter bruddet med Jeanette, blev Per Pallesen i en årrække set med Anne Fabricius-Bjerre. Pers venner kunne se, at han blev holdt for nar, men Per var ifølge bogen for forelsket til at se klart.

Forholdet til Anne gled ud, og Per kom først for alvor op på hesten igen, da han i efteråret 2009 blev kæreste med tandlægen Vivian Dencker, som han har kendt i 40 år og skal giftes med til foråret.

Og forholdet til de to døtre er i dag genetableret - blandt andet fordi både Trine og Sofie har evnet at forstå og tilgive Pers handlinger, da han var sammen med Jeanette Binderup-Schultz.

Læs mere om: