24. mar. 2012
Af af Liz Rørsig

Eksklusiv: Forelskede Kåre Quist og Tine Røgind

? Jeg har bare lyst til at fortælle hele verden, at jeg skal giftes med Tine, lyder det glad fra Kåre Quist.
? Jeg har bare lyst til at fortælle hele verden, at jeg skal giftes med Tine, lyder det glad fra Kåre Quist.
Foto: Lars Laursen
TV-værten var knap blevet skilt, før han forelskede sig igen.

Fletten af fingre, forelskede blikke, smil og skøn humor er hvad man møder i selskab med Tine Røgind og Kåre Quist. Da vi mødes over en kop kaffe i Hellerup, hvor parret bor, kaster solen gavmildt sine stråler gennem vinduet - og stråler, ja det gør parret også. De er forelskede til op over begge ører og ser søde ud, mens de åbent fortæller om deres kærlighed.

Den 40-årige "Kontant"-vært har tilmed friet til sin 10 år yngre udkårne. Det skete sidste efterår i Venedig under en middag, der får seks stjerner i romantik-kategorien og vælter Disney-klassikeren "Lady og Vagabonden" af pinden. Kåre faldt på knæ, og Tine sagde ja. Forinden havde han sikret sig godkendelse af sit forehavende fra kærestens forældre, og da han trak trumfkortet - en glimtende sort diamantring - havde Tines mor, som er antikvitetshandler og kyndig i smykker og Tines smag, hjulpet til.

- Under middagen kunne Tine godt fornemme, at jeg pludselig blev lidt stammende og nervøs. Jeg anede jo ikke, om hun var med på ideen, fordi det hele kom så pludseligt. Desuden havde jeg et vist forventningspres derhjemme, fordi Tines forældre også var involveret. Men heldigvis fik jeg et ja, siger Kåre og sender Tine et stort smil.

Gik fra konen sidste år

- Det var meget overvældende og meget romantisk. Jeg havde ikke regnet med, at Kåre ville fri lige på det tidspunkt, supplerer Tine. Hun kan kalde sig Quist til efternavn til sommer, hvor brylluppet skal stå med efterfølgende privat fest for 45 gæster.

- Det er stort at sige ja til et bryllup, og har man fulgt med i medierne, behøver man ikke at være Sherlock Holmes for at finde ud af, at det ikke er så lang tid siden, at jeg blev gift - og skilt igen. Nogen vil sikkert synes, at det er relativt hurtigt, at jeg gifter mig igen. Men jeg følte helt ned i maven, at det var det rigtige. Jeg måtte bare fri, fordi jeg er så glad for Tine, fortæller Kåre, der sidste år blev skilt fra journalisten Karen Pallisgaard efter brylluppet i 2009.

"Kaare er manden i mit liv"

- Et par måneder før Kåre friede, havde jeg faktisk besluttet mig for, at vi skulle giftes. Det vidste Kåre bare ikke. Tanken fik jeg, da vi sad på en restaurant i Rom. Det var en meget romantisk aften, hvor Kåre fortalte mig en sjov historie, som han havde fortalt et par gange før. Da besluttede jeg mig for, at han var manden i mit liv, og ham jeg skulle det hele med, smiler Tine.

Læs mere om: