Tirsdag, 12. maj 2009 — af af Peter Juul

Erik Damgaard tilbage på Facebook

Erik Damgaard og Anni Fønsby
Erik Damgaard og Anni Fønsby
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Millionæren har genåbnet sin profil og luget gevaldigt ud i sine billeder. Og så har han fået et par nye venner.

Da Erik Damgaard for tre uger siden vendte hjem efter en nat som varetægtsfængslet, valgte han pr. omgående at lukke sin profil på Facebook, som vrimlede med billeder og ferie-video'er i selskab med Anni Fønsby. Senere fulgte som bekendt Erik Damgaards beslutning om at blive skilt fra Anni, og senest i går blev Anni Fønsbys fængsling så forlænget. Afslutningen på sagen om rufferi for millioner har således lange udsigter.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men Erik Damgaard er startet på en frisk. Mandag åbnede han igen profilen på Facebook - og nu uden mellemnavnet Brinch, som Erik ellers havde fået fra Anni, da de giftede sig i februar.

Hans nye profil er nærmest kemisk renset for billeder af Anni, som nu har droppet Fønsby og kun kalder sig Anni Katrine Brinch. Kun et enkelt foto af Erik og Anni fra årets uddeling af Zulu-awards har fundet nåde for Erik Damgaards selvcensur. I stedet vælger han nu at fremstå som den gode familiefar, idet flertallet af billederne viser Erik i selskab med sine to børn fra første ægteskab.

Erik Damgaard har 104 Facebook-venner, og Anni er ikke slettet fra vennelisten. Blandt de nyeste venner fra denne uge er bl.a. den tidligere vejrpige og nuværende model-booker, Zeenta Krogh Jonsson samt sangeren Michael Bjørnson.

Og så er der også en kvinde, som mægtig gerne vil møde millionær-Erik, når han snart kommer til Kolding…

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden