Mandag, 20. april 2009 - af af Signe Ravn

’Erik og Anni goes to Hollywood’ genudsendes

Erik Damgaard har i Berlingske Tidende indrømmet, at han fortryder, at han og kæresten Anni Brinch medvirkede i reality-programmet Erik & Anni goes to Hollywood. Opmærksomheden har været for voldsom, mener han. Nu har parret netop offentliggjort, at Annis
Erik Damgaard har i Berlingske Tidende indrømmet, at han fortryder, at han og kæresten Anni Brinch medvirkede i reality-programmet Erik & Anni goes to Hollywood. Opmærksomheden har været for voldsom, mener han. Nu har parret netop offentliggjort, at Annis far er død kun 61 år gammel.
Foto: SBS TV
Programmet, der skabte fænomenet ’Erik og Anni’, bliver nu genudsendt. Læs mere her.

De næste ti dage kan Erik og Anni genopleve deres liv på fjernsyn. Efter sidste uges dramatiske udvikling for parret, hvor Anni blev varetægtsfængslet, har Kanal 4 har nemlig besluttet at genudsende 'Erik og Anni goes to Hollywood'.

Programmet blev vist første gang i foråret 2008 og gjorde Erik og Anni til ugeblads-yndlinge, og ifølge Kanal 4 giver de 10 afsnit "et unikt indblik i et glamourøst liv på førsteklasse, da alt endnu var fryd og gammen for kendisparret".

'Erik og Anni goes to Hollywood' bliver sendt dagligt på Kanal 4 kl. 18.35 fra mandag den 20. april til og med fredag den 1. maj 2009.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden