Tirsdag, 15. april 2008 - af af Signe Ravn

Erik og Anni uenige om nyt bryllup

Efter at jetset-parret Erik Damgaard og Anni Brinch Fønsby forleden aflyste deres stort anlagte maj-bryllup, er de nu uenige om, hvorvidt de nogensinde skal giftes.

Erik siger, at han ikke skal giftes med Anni. Anni siger, at hun og Erik skal giftes - bare på et andet tidspunkt, hvor opmærksomheden om parret har lagt sig.

Det er lykkedes Ekstra Bladet at få fat i begge parter, efter at avisen allerede lørdag havde konfronteret en chokeret og overrasket Anni med rygterne om aflysningen, der blev en realitet søndag aften. Erik Damgaard understreger, at det var hans beslutning at aflyse:

"Det er simpelthen gået for stærkt," forklarer han til Ekstra Bladet og fortsætter: "Jeg holder stadig meget af Anni, og jeg håber da, at vi kan fortsætte vores forhold uden at være gift."

Annis version

Anni derimod har en lidt anden version at fortælle til Ekstra Bladet. Hun afviser spekulationer om problemer med ægtepagten som den udløsende faktor for aflysningen, og understreger, at der allerede lå en aftale. Ifølge den beholder begge parter det, der allerede er deres, skulle de gå fra hinanden.

"Vi vil stadig giftes, men vi har brug for ro og gider ikke mere det her presse-halløj. Så det vil ske, men ikke under de her omstændigheder."

Spekulationerne fortsætter

Men selvom parret nu altså selv har uddybet søndagens pressemeddelelse, er det ikke nok til at stoppe de mange rygter og spekulationer om bryllups-aflysningen.

Se & Hør mener, at det er Annis venskab med den prostituerede Pernille, der i sidste ende gjorde udslaget for Erik. Som seriøs forretningsmand ønskede han ikke at blive sat i forbindelse med hende.

Desuden er der rigeligt med rygter om, at det var venner og familie, der lagde pres på Erik for at forhindre brylluppet.

Følg udviklingen i dramaet på www.billedbladet.dk

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden