Lørdag, 14. februar 2009 - af af Henrik Salling

Erik Wedersøe udskrevet fra hospitalet

Erik Wedersøe

Erik Wedersøe

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Den folkekære skuespiller er på vej op af den kørestol, han var lænket til.

For familien Wedersøe var der andet en julegaveønsker under træet, da året gik på hæld. Erik var nemlig kort tid forinden blevet indlagt og lægerne havde desværre ikke formået at stille en sikker diagnose for den folkekære skuespiller, som havde store problemer med bentøjet. Så ønskerne om Eriks bedring gik naturligvis forud for de materielle gaver.

Derfor er det heller ikke uden glæde i stemmen, at Eriks kone, Gitte, nu kan fortælle, at det heldigvis går bedre med hendes mand, som i øjeblikket kan genses i "Rejseholdet", hvor han spiller kriminalkommissæren Ulf.

- Erik er heldigvis hjemme igen, og det er virkelig dejligt, fortæller Gitte Wedersøe fra deres fælles hjem i Skuespillerforeningens Hus i København. I slutningen af året var han lænket til en kørestol, men også den kan han indimellem klare sig foruden.

Erik modtog sidste år Hvass-prisen og et kontant beløb på 50.000 kroner, som er øremærket til rejseformål. Men hvad pengene skal bruges til, er endnu ikke bestemt.

- Det bliver et sommerprojekt. Foreløbig skal Erik have det bedre, men mon ikke vi finder et sted at tage hen - måske her i Danmark, siger Gitte.

Læs mere om:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden