Lørdag, 11. marts 2023 — af Julie Nolsöe

Esben Dalgaard på tur med hustruen: Deler sjov video fra iskold oplevelse i badetøj

Esben Dalgaard
Esben Dalgaard
Foto: Hanne Juul
"Dansegarderobe"-skuespilleren har sammen med sin hustru trukket stikket for at nyde et afslappet ophold på badehotel - men turen har også budt på en knap så afslappet og meget kold oplevelse

Skuespiller Esben Dalgaard, der netop nu er aktuel i "Dansegarderoben" på TV 2, er en travl mand.

I slutningen af sidste år kunne man således se ham i hele to julekalendre, da han havde en rolle både i DR's "Julehjertets hemmelighed” og TV 2’s tredje julekalender om nissepigen Tinka, ”Tinka og sjælens spejl”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tidligere har han haft roller i blandt andet serierne "Kastanjemanden" og "Hånd i hånd", og så er han også aktuel med sit foredrag "Hej kræft - velkommen", hvor han fortæller om sit liv og forløb som kræftsyg.

Men i disse dage er der tid til lidt ro i Esben Dalgaards liv.

Sammen med sin hustru, Charlotte, er han tjekket ind på et badehotel på Lolland, og her har den stået på alt fra god mad, afslapning og grin. 

Den skønne oplevelse fortæller Esben Dalgaard nemlig om i et opslag på sin Instagram-profil, hvor han også deler søde billeder fra turen. 

En kold fornøjelse

Også på Instagram deler han dog også en mindre sød - men tilgengæld sjov - video af sig selv og hustruen i færd med en noget kold fornøjelse.

I videoen, som du kan se lige her, ser man parret iført badetøj og på vej ned i iskoldt havvand. Men det skal vise sig ikke at være så ligetil, selvom der er en trappe, der fører ned i vandet.

- Så kører vi Esben. Vil du først i eller skal jeg?, lyder Charlottes stemme. 

- Vi går vel i samtidig. Hvorfor skal vi det her, jeg mener det, svarer en tydeligt kold og utilpas Esben Dalgaard, som fortsætter sin beklagelse:

- Men skat, det er pisse-frost, du så selv, at der var is på. Jeg har ikke lyst, jeg har ægte ikke lyst. Jeg kan ikke. Jeg kan ikke, skat.

En grinende men også tydeligt kold Charlotte hopper først i vandet, og efter lidt tilløb springer også Esben Dalgaard ud i det kolde vand, men dog ikke uden både at sprælle og bande efterfølgende.

Se den sjove video af parret i det kolde gys lige her.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden