Et flot og gribende show: Peter Mygind klar til aftenens Hjertegalla

Peter Mygind skal under aftenens show bl.a. overrække Årets hjerteredderpris

Peter Mygind skal under aftenens show bl.a. overrække Årets hjerteredderpris

Foto: All Over
På TV 2 Charlie er der masser af underholdning i topklasse - men også stærke og gribende historier - når der om få timer blændes op for årets Hjertegalla. De kendte sidder klar ved telefonerne - heriblandt også Peter Mygind, der selv har været ramt af blodpropper.

Når Charlies Hjertegalla bliver vist på TV 2 Charlie i aften, sidder en masse kendte navne klar til at modtage danskernes bidrag - også Peter Mygind. For den populære skuespiller betyder indsamlingen til fordel for den vigtige hjerteforskning og behandling nemlig mere end for de fleste.

Tilbage i februar var en blodprop  tæt på at koste den 51-årige skuespiller livet. Peter faldt om få meter fra hovedindgangen på Gentofte Sygehus, og kun fordi der hurtigt kom en læge til stede, som kunne give hjertemassage, er Peter Mygind i live i dag.

Peter Mygind har tidligere været ramt af blodpropper. Så sent som i 2011 og 2012 var han ramt i benene, og det var da også smerter i benene, som fik ham til at tage på sygehuset. Og historien viser, at det viste sig at være en god beslutning.

- Der er hårdt brug for at at oplyse om hjerte-kar sygdom og samle penge ind til Hjerteforeningens arbejde, for omkring 430.000 danskere lever med en hjerte-kar sygdom, og mere end hver fjerde dansker dør af sygdommen, fortæller Kim Høgh, direktør i Hjerteforeningen:

- Vi arbejder på højtryk for at stable et formidabelt gallashow på benene, der kan samle penge ind til at bekæmpe en af de største dræbere herhjemme og hjælpe de mange danskere, der lever med et sygt hjerte. Hvert et bidrag vil gøre en forskel for dem, der har hjerte-kar sygdom tæt inde på livet, siger Kim Høgh.   

Også i år er værterne Cecilie Frøkjær og Michael Meyerheim på plads i den gode sags tjeneste. De guider os  rundt i aftenens program, med en blanding af personlige beretninger, kåring af Årets hjerteredder og underholdning, der leveres af store danske og internationale musikere, komikere og skuespillere. 

Musikken leveres af store danske og internationale navne som Anne Linnet, Alberte Winding, Sko/Torp, Anna David og Johnny Logan samt et nummer fra musicalen Billy Elliot. 

Hjertegalla byder igen i år på historier, der går lige i hjertet men sørger også for at lette hjertet lidt med et godt grin ved Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard med et live act på scenen.

  

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden