Eva Harlou sætter sin 007-gallakjole på auktion

Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
Det gælder om at være kreativ i forbindelse med Danmarks Indsamlingen 2016, som kulminerer med et stort TV-show med kongelige deltagelse.
Eva Harlou har sammen med H&M valgt at støtte op om Danmarks Indsamlingen 2016 ved at sætte to helt specielle og meget smukke kjoler til salg. 
 
Der er tale om et par Balmain x H&M-mesterværker, som Eva Harlou har båret ved et par lejligheder med ekstrem mediebevågenhed. 
 

Ægte Bond-babe

Den mest bemærkelsesværdige af Eva Harlous kjoler er en glitrende pink kreation, som Harlou viste sig frem i til gallapremieren på den seneste 007-agentfilm "Spectre". 
 
På den store aften i Imperial i København lignede Eva Harlou til forveksling en ægte James Bond-babe i en kjole, som agent 007 helt sikkert ville have haft lyst til at tage af hende for at se materialet efter i sømmene.
 

I en god sags tjeneste

- Kan du huske, da den eksklusive H&M Balmain-kollektion ramte butikkerne i november måned. Det skabte stort hysteri blandt unge, som allesammen ville have fat i den her kollektion, lyder det fra Eva på Facebook, og hun fortsætter: 
 
- Jeg var så heldig, at jeg fik lov til at bære de her to smukke kjoler fra H&M Balmain-kollektionen, og nu har jeg i den gode sags tjeneste valgt at donere de her to kjoler, så skynd jer på lauritz.com og byd på dem. Auktionen kører helt ind til torsdag, og alle pengene går ubeskåret til Danmarks Indsamlingen.
 

Jubilæumsfest med Martin Jørgensen

Ud over den pink kjole fra James Bond-premieren er det en grøn, kort kreation, der er røget på auktion. Den bar Eva Harlou til Danish Fashion Institute's 10 års jubilæumsfest, hvor hun i øvrigt ankom i selskab med grevinde Alexandras eks-mand Martin Jørgensen.
 
 

Kronprinsparret er æresgæster

Danmarks Indsamlingen har i år fokus på at bekæmpe fattigdom, der fører til sult, sygdom og fejlernæring for både børn og voksne i verdens mest udsatte områder.
 
Det skal ske gennem 12 konkrete projekter i 12 forskellige lande som Benin, Uganda, Malawi og Laos.
 
Indsamlingen kulminerer med et kæmpe DR-show i Tivolis Koncertsal, hvor kronprinsesse Mary og kronprins Frederik er æresgæster. 
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden