Søndag, 25. december 2022 - af Marie Krakau

Fangede du det? Sådan spillede Thomas Evers Poulsen en rolle i Julehjertets Hemmelighed

Thomas Evers Poulsen. Indsat: "Julehjertets Hemmelighed"
Thomas Evers Poulsen. Indsat: "Julehjertets Hemmelighed"
Foto: Søren Jul Lamberth og DR
Thomas Evers Poulsen havde en finger med i spillet bag kameraet på DRs julekalender “Julehjertets Hemmelighed".

I går blev sidste afsnit af DRs nye julekalender “Julehjertets Hemmelighed” sendt, og julefreden på Lindestrupgaard kunne sænke sig. 

På lykkelig vis endte det med en forlovelse mellem staldknægten Rasmus og herremandsdatteren Marie Louise, spillet af henholdsvis Maximillian Henriques Hale og Isa Thorlacius. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den skarpe fan, som har fulgt med i “Julehjertets Hemmelighed” ikke blot på tv, men også har fulgt med på de sociale medier, opdagede måske allerede for et par uger siden, at “Vild med dans”-stjernen Thomas Evers Poulsen har haft en finger med i spillet i julekalenderen og i historien om Rasmus og Marie Louise. 

Afslørede det på Instagram

De to unge forelskede har gennem hele julekalenderen kæmpe for deres kærlighed, som ikke har haft lette vilkår blandt hverken hans eller hendes familier. 

I glimt var klasseskel og forbudt kærlighed dog glemt, bl.a. under en scene hos Rasmus’ familie, hvor hans far spiller op til dans og parret slår sig løs med dans i det lille køkken. 

Instagram afslørede Thomas Evers Poulsen, at det er ham, det har undervist Isa Thorlacius og Maximillian Henriques Hale i dans. 

I en story delte han et billede sammen med de to skuespillere og skrev:

“Jeg havde sidste år fornøjelsen af at undervise de her to i lidt dans til årets julekalender”. 

"Vild med dans"-kendinge spiller med

I “Julehjertets Hemmelighed” medvirker Mia Lyhne, med hvem Thomas Evers Poulsen vandt første sæson af “Vild med dans” som Rigmor Lindestrup, mor til Marie Louise.  

Derudover medvirker to andre tidligere “Vild med dans”-deltagere i julekalenderen: Esben Dalgaard og Ditte Ylva Olsen i rollerne som Erik Lindestrup og Gudrun Høst, forældre til henholdsvis Marie Louise og Rasmus. 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden