26. jan. 2013
Af af Dorte Qvist

Fantastisk forpremiere til Dansk Melodi Grand prix

Kte Hall for fuld udblæsning på MGP-scenen i Herning.
Kte Hall for fuld udblæsning på MGP-scenen i Herning.
Foto: Niels Henrik Dam
I aften venter der danskerne en stor og flot Dansk Melodi Grand Prix-fest.

Fredag aften mens resten af Danmark så den spændende semifinale i Håndbold, holdt DR generalprøve i Boxen i Herning på lørdagens store Danske Melodi Grand Prix show.

Og endnu engang beviste DR, at de simpelthen er de allerbedste til at skabe et fantastisk flot lys- og sceneshow, som virkelig kan slå benene væk under både publikum og TV-seere; Så der er virkelig noget at glæde sig til i aften.

De tre power-værter, Louise Wolff, Lise Rønne og Sofie Lassen-Kahlke afslørede under prøven, at de har fundet en rigtig god kemi sammen, og især Lise Rønne sprudlede på scenen - måske hun har opsparet en masse energi under sin barsel!

De tre smukke værter bar tre elegante sorte blondekjoler fra designeren Jesper Høvring. En anden designer, Lasse Spangenberg, var til gengæld manden bag sangerinden Simones sexede og nedringede nudefarvede kjole, som publikum ved generalprøven var meget begejstret for.

Den tidligere "X-Factor"-yndling, Mohamed Ali, optræder til sidst, og ved generalprøven beviste han, at han stadig er en charmerende ung mand, der kan både synge og danse på samme tid.

Kate Hall, der nu bor i Tyskland, er også en som bookmakerne tror på ved showet i aften, og som publikum kunne lide ved generalprøven.

Men selv om det ikke tæller i det rigtige regnskab, så blev det altså de glade medlemmer af gruppen Daze, der vandt DMGP i aftes - under generalprøven!