10. jun. 2016
Af Casper Nielsen

Alexandre Willaume til premiere med sin kone

Alexandre Willaume og fru Henriette
Alexandre Willaume og fru Henriette
Foto: Lars H. Laursen
Skuespilleren arbejder i Budapest med den internationale TV-serie ”Last Kingdom”, men han kom hjem til premieren på ”Hundeliv” og fulgtes med sin hustru Henriette.

Alexandre Willaume flyver og farer for tiden på internationale filmopgaver, men han har kontrakt på, at han kan rejse hjem til sin kone.

Det fortalte han, da han var hjemme fra optagelserne af serien The Last Kingdom for at gå til premiere på den nye danske film ”Hundeliv” i Empire på Nørrebro.

Sammen til jeg dør

- Hvis der er en pause i optagelserne har jeg en kontrakt, der sikrer mig, at jeg kan tage hjem, og ikke skal sidde og hænge ud. Og det gør jeg – om jeg så kun kan være hjemme i seks timer. Det er måden, man får familielivet til fungere på. Ellers går det galt, og jeg skal altså være sammen med hende her, til jeg dør, sagde Alexandre Willaume, og pegede på sin ledsager - hustruen Henriette.

Vind drømmerejse – deltag gratis

Arbejder i udlandet

Før Willaume tog til Budapest var han i England for at lave 2 sæson af BBC-serien ”Home Fires”.

- Men tredje sæson er desværre lige blevet aflyst. Der var ellers gode seertal, så det er lidt ærgerligt, siger Alexandre, der bruger det meste af sin tid på at arbejde i udlandet.

Laver sjov i pauserne

Han medvirker dog også i filmen ”Hundeliv”, i en mere seriøs og dyster rolle, end man kender ham i fra reklamerne om ”Wupti Pede” eller fra de satiriske roller i Tivoli TAM TAM, hvor han også har medvirket.

-For mig ligger det egentlig mere til, hvad jeg lavede på skolen og på teatret, da jeg begyndte. Men jeg har nu intet problem med at lave sjov i pauserne. Sådan er det også i England, efter vi har lavet de svære, emotionelle scener. Så bliver der sagt ”cut”, og så laver vi en masse pis, siger Alexandre, der da også jokede godt og grundigt i pauserne på "Hundeliv" med de to kvindelige hovedroller, Simone Lykke og Julie Brochorst Andersen.

LÆS MERE: Frihed er den ultimative kærlighed

Læs mere om: