Tirsdag, 2. oktober 2012 — af af Hanne Rask

Anders W. Berthelsen er udfordret som far

Anders W. Berthelsen
Anders W. Berthelsen
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Anders W. Berthelsen tyr til selvhjælpsbøger, når datteren driver ham helt ud i torvene.

Anders W. Berthelsen står for første gang alene på scenen i sit show "Far -har du styr på det?" . Oprindeligt er stykket lavet af islændingen Bjarni Thorsson, men Anders W. har lavet det helt om, og showets title er netop kommet ud af, at han ikke synes, han har styr på det med at have børn. Han har datteren Vigga, der går i børnehave, og den lille dame har helt sin egen vilje.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg prøver at få styr på det, siger han til eb.dk og uddyber: Jeg havde regnet med, jeg ville være mega overskudsagtig, men hun vil aldrig det, jeg gerne vil. Hun vil ikke have det tøj på, jeg synes. Hun vil ikke gå, når jeg synes vi skal gå, og hun vil spise lige før eller lige efter spisetid. Nogen gange har jeg overskuddet til det, andre gange siger jeg, at nu bliver det, som jeg vil have det, siger Anders W. Berthelsen.

I hjemmet, hvor også Anders´ kone, Christina Pind, bor, findes der masser af bøger om børn og opdragelse, og Anders ynder at slå op i dem, når han synes, han kommer til kort som far.

- Jeg vil egentlig bare gerne have, hun bliver et godt menneske, og jeg konflikter med mig selv, når hun gerne vil diskutere. Jeg nænner ikke at overrule, så hun ikke får lyst til at åbne munden. Men jeg vil have, hun siger tak for mad, og tak hvis folk giver hende noget, og at hun siger hej, hvis folk siger hej til hende, siger Anders W., der på premieredagen i fredags fyldte 43 år.

Eb.dk spørger til skuespillerens ønsker, hvilket han har svært ved at svare på, men skal det handle om Vigga, ville han være glad for bare en enkelt dag uden diskussion om, hvad tøj hun skal have på, siger han med et smil.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden