Mandag, 3. januar 2011 - af af Preben Petersen

Anders W. Berthelsen: Ok med skønhedsoperationer

Anders w. Berthelsen og Chrstina Pind Rasmussen

Anders W. Berthelsen og Chrstina Pind Rasmussen

Foto: Ole Bjørk
Skuespilleren Anders W. Berthelsen er ikke modstander af skønhedsoperationer - bare det ikke tager overhånd.

- Jeg kan godt forstå, hvis nogen vil have fjernet poser under øjnene, så jeg er bestemt ikke modstander af skønhedsoperationer. Bare det ikke tager overhånd. Jeg synes, det er smukt at ældes.

Sådan siger skuespiller Anders W. Berthelsen i et interview med Motion & Velvære, hvor han også afslører, at han engang fik vokset hele overkroppen fri for hår. Det var ganske vist i forbindelse med en rolle, og det er ikke en fornøjelse, han har tænkt sig at gentage hver måned.
Anders W. Berthelsens liberale syn på skønhedsoperationer gælder også i forhold til hans kone Christina. Også hvis hun skulle ønske en brystforstørrende operation. Sådan da ...

- Det er under ingen omstændigheder mit ansvar. Det er ikke noget, jeg skal bestemme. Altså, hvis det var min datter, vi talte om, så bestemmer jeg, indtil hun er voksen. Men hvis min kone ... Jeg ville nok stille spørgsmålet, hvorfor? Det ville komme i forum, men jeg ville ikke sætte en stopper for det, og jeg ville heller ikke forlade hende af den grund, siger Anders W. Berthelsen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden