23. jun. 2016
Af Dorte Quist

Anders W.Berthelsen og Nicolaj Kopernikus er de nye Svend-værter

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/bb-03160.jpg
Foto: AOP/Lars H. Laursen
Klassefestens to skuespillere, Anders W. Berthelsen og Nicolaj Kopernikus, står i spidsen for Svend Pris-uddelingen i Svendborg 1. september.
Det snart tid til, at danskerne igen skal kåre årets mest populære film og skuespillere. Det sker når Svend Prisen uddeles for 12. gang i Svendborg den 1. september. Denne gang er det to af Danmarks mest kendte skuespillere, som er værter – nemlig Anders W. Berthelsen og Nicolaj Kopernikus. Det er første gang, at de to står i spidsen for en filmprisuddeling. Drømmer du om en gratis rejse? Klik her!

Danskerne bestemmer

En jury udvælger en gruppe danske film med afsæt i de bedst sælgende film fra 1. juli 2015 til 30. juni 2016 – herefter er det danskerne, der har den endelige afgørelse på nettet. Der uddeles priser for mest populære danske film, danske børnefilm, udenlandske film, udenlandske børnefilm, bedste danske skuespiller og skuespillerinde og årets TV-dramaserie. LÆS MERE: Anders W. Berthelsen: Min datter betyder at jeg fokuserer Selv prisuddelingen finder sted torsdag den 1. september kl. 20.00 på Torvet i Svendborg, hvor der altid kommer en lang række af de medvirkende. Hele ugen fra 27.august til 3. september holder Svendborg film- og kulturdage i byen, hvor man kan komme til snigpremierer på nogle af efterårets film, opleve særvisninger i helt anderledes rammer og meget mere. Programmet offentliggøres endeligt primo august. Læs mere på www.svendfilmfest.dk

Læs mere om: