Søndag, 29. november 2009 - af af Lisbeth Grube

Andrea Vagn Jensen kæmper med sorgen efter brorens død

Andrea Vagn Jensen

Andrea Vagn Jensen

Foto: Birger Storm
Den 44-årige skuespiller mistede for tre måneder siden sin bror til kræften.

Bag sit sødmefulde smil bærer Andrea Vagn Jensen på en stor sorg. Julen bliver i år uden én af hendes allerkæreste, for den 44-årige skuespiller, der kan genses som Josefines mor i succes­julekalenderen "Jesus & Josefine" på TV 2, har mistet sin bror i en alt for ung alder.

- Min bror døde af kræft for bare tre måneder siden, så det er stadig meget hårdt. Han tabte desværre kampen mod sygdommen, siger Andrea Vagn Jensen.

Fordi hendes bror blev alvorligt syg af kræft, og hun samtidig havde for meget at lave, gik Andrea ned med stress sidste år. Hun kom ovenpå igen, men broderens kræftsygdom har fyldt meget i Andreas og familiens liv det seneste år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg har ikke fået bearbejdet sorgen endnu, for det er svært, når man står midt i en forestilling og en premiere. Men jeg er klar over, at jeg har brug for en pause, og derfor holder jeg snart fri nogle måneder. Efter jeg fik stress, er jeg blevet meget opmærksom på min krops signaler, siger Andrea, som trækker stikket efter sin forestilling på Dansescenen og helliger sig det nære familieliv med manden Mikkel Toksværd og deres to sønner på syv og 12 år.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden