9. nov. 2014
Af af Liz Rørsig

Andreas Jessen om rollen som far: Jeg er sindssygt lykkelig

Andreas Jessen.
Andreas Jessen.
Foto: AOP
Den 25-årige skuespiller blev for syv uger siden far til sønnen Tristan.

Andreas Jessen danner ikke par med Maria, som han har fået et barn med. Men selv om hun bor i København og han er i Odense, hvor han går på skuespillerskolen, kan de godt få tingene til at hænge sammen.

- Det er bare så dejligt, at jeg er blevet far. Nu var det jo ikke planlagt, men jeg kunne ikke være mere glad. Min søn er så dejlig. Jeg går til prøver på ”Skammerens Datter” lige nu, men forsøger at være så ofte i København som muligt. Lige nu er det hver anden dag, fortæller 25-årige Andreas til BILLED-BLADET.

Forslaget til navnet kom Maria med fra yndlingsfilmen ”Legends of the Fall”, hvor Brad Pitt spiller Tristan Ludlow. Og den lille fyr har allerede nu en god legekammerat. Andreas’ bror Sebastian, 28 år, er nemlig blevet far til Hector, som kom til verden for ni uger siden.

- Der er præcis 14 dage mellem drengene, og det er skønt at kunne dele så stor en ting med én, man er så tæt på. Vi står i samme situation og kan sparre med hinanden, hvilket er rart. Hvem der er bedst til at skifte ble? Det er Sebastian nok, men han har jo også haft to ekstra uger til at øve sig i, siger Andreas med et smil.

Læs mere om: