Anne-Grethe Bjarup Riis overvejer at flytte til Hollywood

Anne-Grethe Bjarup Riis

Anne-Grethe Bjarup Riis

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
En amerikansk producer har snøren ude efter instruktøren Anne-Grethe Bjarup Riis, der netop er vendt hjem fra en international filmfestival.

Skuespilleren og instruktøren Anne-Grethe Bjarup Riis er netop vendt hjem fra The Karlovy Vary International Film Festival i Tjekkiet. Her fik hun mere ros, end hun nogensinde havde drømt om.

På festivalen udnævnte magasinet Variety hende til at være blandt de 10 filminstruktører, man bør holde øje med. Samtidig henvendte en Hollywood-producer sig til danskeren med et tilbud om at komme til USA og lave film.

- Det er helt vanvittigt og fuldstændig fantastisk, og som jeg sagde til mig selv, så kan det da være spændende og lærerigt at snuppe et par år i Hollywood, hvis vi kan blive enige om betingelserne, siger filminstruktøren til Ekstra Bladet.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan


Bjarup Riis' film "Hvidsten gruppen" blev vist for en fuld biografsal på festivalen, men på trods af den store begejstring for hendes talent, så har den jyske instruktør stadig begge ben solidt plantet i den danske muld.

- Nu skal jeg ned på jorden og tilbage til arbejdet. Vi er i gang med at caste til min nye film om hesten "Tarok", og selv om vi har hovedrollerne på plads, så mangler vi fortsat flere mindre roller, fortæller Anne-Grethe Bjarup Riis til Ekstra Bladet.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden