2. feb. 2014
Af af Hanne Rask

Anne Louise Hassing klædt som Bodil

Anne Louise Hassing.
Anne Louise Hassing.
Foto: Birger Storm
"Jagten" fik flere statuetter ved årets Bodilpriser - blandt andet til Mads Mikkelsen og Susse Wold.

- Jeg ligner en Bodil, ikke? Det er jo fint, hvis jeg nu ikke får en, sagde en smilende Anne Louise Hassing, der her til aften var til Bodilfest på Bremen Teater i København.

Hun var nomineret i kategorien Bedste kvindelige birolle for sin præstation i Thomas Vinterbergs "Jagten", men forventede ikke en statuette.

- Jeg har ikke forberedt en tale, jeg vil hellere lade mig overraske, men jeg tror altså ikke det bliver mig, der vinder, sagde skuespilleren, der var fantastisk klædt i lang, hvid Lasse Spangenberg-kjole.

Flere priser til "Jagten"

Og Anne Louise Hassing fik ret. Hun vandt ikke en Bodil. Hun var oppe mod navne som Sonja Richter, Susse Wold og de udenlandske skuespillere Uma Thurman og Kristin Scott Thomas, og statuetten gik til kollegaen Susse Wold, der lige som Anne Louise Hassing var nomineret for sin medvirken i "Jagten".

En Bodil for Årets mandlige birolle gik til Roland Møller for "Nordvest", mens en Bodil for Årets bedste kvindelige hovedrolle gik til Charlotte Gainsbourg for "Nymphomaniac".

Mads Mikkelsen løb med en Bodil for Bedste mandlige hovedrolle for "Jagten", og prisen for Årets bedste film tilfaldt også Thomas Vinterbergs "Jagten".

Læs alt om Bodilfesten og se flere flotte kjoler i næste uges udgave af BILLED-BLADET.

Læs mere om: