Axel Strøbye-villa solgt for tocifret millionbeløb

Axel Strøbye og kone Hanne Borchsenius.
Axel Strøbye og kone Hanne Borchsenius.
Foto: AOP
Det afdøde skuespillerpars store hjem i Charlottenlund er nu blevet solgt.

Skuespilleren Axel Strøbye og hans kone Hanne Borchsenius, der døde i henholdsvis 2005 og 2012, levede og boede efter fortjeneste i et af Danmarks dyreste områder.

Parrets hjem blev efter Hanne Borchsenius’ død sat til salg i juli 2012, og nu har arvingerne med hjælp fra liebhavermægleren Ivan Eltoft Nielsen fået solgt den 307 kvadratmeter store luksusvilla i Charlottenlund.

Det skriver Boliga Kendte.

Udbudsprisen lød oprindeligt på 13 millioner kroner, men efter tre måneder på markedet blev der filet en million kroner af prisen, og da huset blev solgt i slutningen af januar, var det lykkedes køberen at forhandle yderligere to millioner kroner af prisen - altså en slutpris på 10 millioner kroner.

Boligens nye ejer kan nu nyde en villa opført i herskabelig klassicistisk stil på en 1.374 kvadratmeter stor grund, hvor der blandt andet er terrasseanlæg og en swimmingpool.

Kendt fra Olsen Banden

Axel Strøbye blev i 1978 gift med Hanne Borchsenius, men allerede året forinden havde de sørget for at købe det hus, der i de næste 28 år udgjorde deres fælles hjem.

Strøbye blev især kendt for sine roller som kriminalassistent Jensen i Olsen Banden-filmene og sagføreren Viggo Skjold Hansen i TV-serien Matador, men var også aktiv i en lang række skuespil, revyer og cabareter.

Hanne Borchsenius var med over 25 danske film, blandt andet “Far til Fire med fuld musik”, hvor hun spillede ‘Søs’, og som journalisten Monalisa Jacobsen i Støv-filmene.

Axel Strøbye døde i juli 2005, og Hanne Borchsenius døde i marts 2012.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden