Fredag, 20. april 2018 - af John Lautrup

Badehotellet-stjerne med i nyt krigs- og kærlighedsdrama

Rosalinde Mynster som Fie i TV 2-serien "Badehotellet"

Rosalinde Mynster som Fie i TV 2-serien "Badehotellet"

Foto: TV 2
Rosalinde Mynster spiller den kvindelige hovedrolle i ny, dansk storfilm, som udspiller sig i Sønderjylland under Første Verdenskrig.

Rosalinde Mynster forlader for en stund det glade liv som Fie på "Badehotellet" for at træde ind i en noget mere dyster fortælling tyve år tidligere i danmarkshistorien. Det sker, når hun til november kan opleves i storfilmen "I krig & kærlighed". 

Filmen er den første danske film nogensinde, der foregår under Første Verdenskrig. Scenen er sat i Sønderjylland, som dengang hørte under Tyskland efter nederlaget til prøjserne i 1864.

Halvtreds år senere blev tusindvis af dansksindede unge mænd sendt ind i Første Verdenskrigs skyttegravshelvede på tysk side. 

Andre store stjerner er også med

"I krig & kærlighed" fortæller historien om Esben (Sebastian Jessen), som deserterer fra krigen for at blive genforenet med sin elskede kone, Kirstine (Rosalinde Mynster), og deres søn efter tre år ved fronten. Men alt er ændret i hans fravær. Den charmerende tyske officer, Gerhard, har bejlet kraftigt til Kirstines hjerte og rollen som familiefar i hans fravær. Nu må Esben sætte alt ind for overlevelse og for at redde kærligheden og sin familie. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Gerhard spilles af "Game of Thrones"-stjernen Tom Wlaschiha. I andre bærende roller ses Thure Lindhardt, Ulrich Thomsen og Natalie Madueño. Storfilmen er en af de dyreste danske film i de senere år, og den er instrueret af Kasper Torsting og produceret af Ronnie Fridthjof. Sammen har de skrevet manuskriptet. 

"I krig & kærlighed" får gallapremiere i Sønderborg på 100-årsdagen for afslutningen på Første Verdenskrig den 11. november i år og biografpremiere over hele landet den 15. november.

Du kan se traileren til filmen her

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden