Fredag, 16. november 2018 — af Laura Dalgård Hansen

Bille Augusts 70-års fest: Fejret af familien

Bille August og Sara-Marie Maltha
Foto: Lars H. Laursen
Den verdenskendte filminstruktør, Bille August, blev på sin 70-års fødselsdag fejret af venner, kollegaer og familie til reception på Nordisk Film.

Filmmageren Bille August fyldte den 9. november 70 år, og det blev blandt andet fejret ved en fødselsdagsreception på Nordisk Film

Bille August er et behageligt menneske

Her strømmede det til med venner og kollegaer og ikke mindst Bille Augusts store familie, som var med til at fejre hans runde dag. Heriblandt var skuespillerinden Birgitte Hjort Sørensen, som har arbejdet sammen med instruktøren i filmen ”Marie Krøyer”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg var meget begejstret for at arbejde sammen med ham. Han er et behageligt menneske og skaber et arbejdsrum, hvor alle er værdsat, men det er stadig tydeligt, det er ham, der har lederrollen. Gode lederkvaliteter er en sjældenhed i mange brancher, og det, synes jeg, han har, lød de rosende ord fra Birgitte Hjort Sørensen.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Bille August: Det er min store hobby

Selvom den verdenskendte filminstruktør er fyldt 70, er der intet der tyder på, at det er slut med at lave flotte film. Bille August fortsætter lige så længe, det er muligt.

- Det er min store hobby, fortalte Bille August, som lægger an til sin næste film i det nye år. Det foregår i udlandet, afslørede han.

Se meget mere fra Bille Augusts fødselsdagsreception i denne uges BILLED-BLADET, nr. 46, og læs hvilken helt særlig gave Bille Augusts otte børn har lavet til ham.

Alba, Anders, Bille, Amaryllis, Aya og Sara-Marie Maltha
Foto: Lars H. Laursen

Med til fødselsdagsfejringen var børnene Alba, Anders, Amaryllis og Aya.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden