2. jan. 2013
Af af Dorte Quist

Biograffortsættelser følger - i 2013

Billede fra "Min søsters børn i Afrika".
Billede fra "Min søsters børn i Afrika".
Biografen lokker med mange store film-fortsættelser i det nye år.

Biograferne sætter den ene salgsrekord efter den anden, og det er især de nye danske film, der trækker fulde huse. Sådan bliver det forhåbentlig også i 2013, hvor programmet også er fyldt med mange "fortsættelser".
Allerede i denne måned er der nyt i serien om "Min søsters børn", når familien endnu engang drager sydpå i "Min søsters børn i Afrika" har premiere.

Andre danske storfilm, vi kan glæde os til, er Thomas Vinterbergs allerede meget roste "Jagten", der har Mads Mikkelsens i hovedrollen, og som også får dansk premiere i denne måned. Senere på året er Kim Bodnia og Trine Dyrholm aktuel i en genindspilning af "Skytten", og så kommer aarhusianske Nils Malmros med et nyt drama, der har titlen "Sorg og glæde".

I februar er der gensyn med Bruce Willis i rollen som den hårdtslående John McClane i femte afsnit i "Die Hard"-serien. Denne gang er titlen "A Good Day To Die Hard". I april kommer endnu en ny film i "Scary Movie"-serien, og samme måned kan man for tredje gang opleve Robert Downey Jr. som Tony Stark i "Iron Man 3".

Resten af biografåret byder på fortsættelser til film som "The fast & the furious Hangover 3", "Superman", "Kick Ass", "Hunger Game" og "Hobitten".

Læs mere om: