Bodil er kommet hjem

Bodil Jørgensen.

Bodil Jørgensen.

Foto: Hanne Juul/ BILLED-BLADET
Bodil Jørgensen er kommet hjem til mand og børn i deres sommerhus i Nordsjælland.

- Selv om der er lang vej endnu for Bodil, er det skønt at få hende hjem igen. Hun blev kørt til vores sommerhus i Nordsjælland af Falck i går, og her kan hun så fra mandag få besøg af den fysioterapeut, der skal træne med hende, fortæller Bodil Jørgensens mand, filmfotografen Morten Søborg til Ekstra Bladet.

Bodils mand har været ved hendes side siden uheldet under optagelserne til "Far til fire"-filmen på Mandø; både på universitetshospitalet i Odensen og siden på Bispebjerg Hospital i København.

- Både jeg og børnene glæder os til et lidt mere normalt liv med Bodil igen. De to store drenge er så at sige blevet passet af VM i fodbold, mens vores lille, seksårige datter har været meget hos sin farmor. Det bliver dejligt for os alle at blive samlet, og vores første middag sammen bliver hjemmelavede burgere og stegte kartofter.

Bodil er taknemmelig

Morten Søborg fortæller til Ekstra Bladet, at hans hustru nu kan trække vejret uden problemer, og at skaderne på hendes lever og nyrer er godt i gang med at hele.

Bodil Jørgensen sidder stadig i kørestol, fordi hun kun må sidde eller ligge, da alle de brækkede knogler skal have fred og ro til at heles.

- Det er selvfølgelig en belastning for Bodil enten at sidde eller ligge hele tiden. Men hun tager det med stoisk ro. Min kone er jo et troende menneske, så forholdet til Gud hjælper hende meget i denne situation. Det er i min optik også forklaringen på, at hun ikke har mareridt eller traumer efter den ulykke, som var ved at koste hende livet. Hun er bare taknemmelig for, at hun fik lov at overleve.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden