Lørdag, 1. februar 2020 — af af

Bodil Jørgensen: Der er så meget jeg skal nå at opleve

Bodil Jørgensen
Bodil Jørgensen
Foto: Gregers Overvad
Bodil Jørgensen er ikke bange for at dø, men der er stadig mange oplevelser, hun gerne vil have, og så har hun sine tre børn, så hun er nødt til at blive her mange år endnu.

Bodil Jørgensen har allerede nået meget i sit 58-år lange liv. I øjeblikket er hun både aktuel i TV 2-serien "Badehotellet" og i filmen "De forbudte år".

Hun har haft en flot karriere, og hun har fået tre børn, men der er mere, hun gerne vil nå, og hun er derfor slet ikke klar til at tage herfra endnu. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ikke bange for at dø

- Jeg er ikke bange for at dø. Men jeg kan ikke lide tanken om at skulle forlade Rigmor og de to andre børn. Så jeg er nødt til at skulle være her mange år endnu. Og det vil jeg også gerne, fortæller stjernen fra ”Badehotellet”.

- Der er så meget, jeg skal opleve stadigvæk. Men når jeg ligger der og har tankemylder klokken fem om morgenen, hjælper det altså at rejse sig op og lige få blodet til at løbe den anden vej og tænke på, at nu skal man snart op og smøre madpakker, fortæller Bodil Jørgensen, der er mor til Johannes, 23, Østen, 18, og Rigmor på 11.  

Alle tankerne om at være mor, om den flotte karriere, om at være med i filmen "De forbudte år" og meget mere kan I læse om i det store interview med Bodil Jørgensen i BILLED-BLADET nr. 5, der er på gaden nu. 

GALLERI: Badehotellet gennem seks sæsoner

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden