Bodil Jørgensen og Erik Clausen samarbejder igen

Bodil Jørgensen, Erik Clausen

Bodil Jørgensen, Erik Clausen

Foto: Martin Høien
I 2015 indspillede de den uhyre populære film ”Mennesker bliver spist”, og nu samarbejder Bodil Jørgensen og Erik Clausen igen i Erik Clausens 14. spillefilm.

Skuespiller Bodil Jørgensen og instruktør Erik Clausen fortsætter deres filmsamarbejde i sidstnævntes nyeste spillefilm.

For et par år siden arbejdede de sammen om den populære ”Mennesker bliver spist”, hvor Erik Clausen spillede den demensramte Herluf, der skulle få hverdagen til at hænge sammen med konen Ingelise, spillet af Bodil Jørgensen. 

Ægteskab er ikke omdrejningspunktet i Erik Clausens nye film ”Aldrig mere i morgen”. Her har makkerparret en mere spirituel relation. 

Ikke udødelig

Erik Clausen, der som sædvanlig både er instruktør og hovedrolleindehaver, spiller den aldrende kunstner Thorvald, der er overbevist om, at han er udødelig. Men det får han afkræftet, da han en dag får hjertestop.

Thorvald har ikke lyst til at forlade verdenen og beder en engel om hjælp, spillet af Bodil Jørgensen. Hun giver ham mulighed for en sidste gang at gå blandt de levende, dog usynlig for dem. Men Thorvald indser, at det måske ikke er løsningen. 

Nicolas Bro er også med

Foruden de to hovedrolleindehavere er stærke navne som Nicolas Bro, Marijana Jankovic og Lisbeth Wulff også med i filmen. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Der er premiere på traileren i dag, og filmen får premiere i danske biografer den 31. august 2017. 

Erik Clausen og Bodil Jørgensen
Foto: Nordisk Film

Erik Clausen og Bodil Jørgensen

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden