Bodil Jørgensen opereret igen efter ulykken

Bodil Jørgensen.

Bodil Jørgensen.

Foto: Lars H. Laursen
Skuespillerens ene kraveben er helt knust, så derfor var det nødvendigt med endnu en operation.

Selv om det går fremad for den populære skuespiller Bodil Jørgensen, som for tre uger siden var ude for en alvorlig ulykke under optagelserne til den nye ”Far til fire”-film, er der lang vej igen. Derfor måtte hun i går, tirsdag, på operationsbordet på Bispebjerg Hospital, skriver BT.

- Hun får opereret begge sine kraveben og får sat metalskinner på. Det ene er blevet helt knust og lægerne anbefalede, at hun fik en skinne på begge kraveben, for det vil hjælpe hende med at få løftet brystkassen op og dermed hjælpe på det, der har været med hendes lunger, siger Bodils mand, Morten Søborg, til avisen.

- Som vi har fået det forklaret, kommer der lige til at gå et par dage, hvor det vil føles som tilbageskridt, hvor hun får rigtig ondt igen. Men så skulle det til gengæld begynde at gå ret hurtigt frem, for når først de metalskinner er der, får Bodil en stivhed i den del af kroppen, som ikke har været der tidligere, siger Morten Søborg.
 

Det var tæt på

Ved traktorulykken brækkede Bodil også samtlige ribben, fik brud på bækkenet og skader på såvel lever som nyrer, og i de første fem dage lå hun i respirator. Nu går det heldigvis fremad, og patienten er ved godt mod.

- Selvfølgelig var hun lidt nervøs over at skulle skæres i. Men hun er omgivet af gode folk, som hun har tillid til, så det er rigtig fint. Hun er frisk og glad, kan grine og fjolle. Men selvfølgelig falder hun en gang i mellem stadig i et sort hul. Når hun tænker på, hvor tæt hun har været på ikke at klare det, så bliver hun selvfølgelig ked af det, for det sætter tanker i gang om børnene, og om hvordan det skulle have gået med dem. For det var altså tæt på. Rigtig tæt på, siger Morten Søborg og fortæller, at han og Bodil er overvældede over de mange rørende tilkendegivelser, der er strømmet mod familien.
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden