Bodil Jørgensen tænder Tivolis juletræ

Bodil Jørgensen.

Bodil Jørgensen.

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Den ukuelige skuespiller sætter fut i julestemningen, når hun på lørdag tænder juletræet i Tivoli med julemanden.

Bodil Jørgensen vil gøre alt for, at små og store får julelys i øjnene, når portene til Jul i Tivoli åbnes på lørdag den 15. november.

Den 53-årige skuespiller har nemlig sagt ja til tænde Tivolis store juletræ med hele 20.000 funklende lyspunkter i selskab med julemanden, lyder det i en pressemeddelelse.

Det er 21. år i træk, at Tivoli åbner portene for Jul i Tivoli, og det er blevet en fast tradition, at lyset i det store juletræ foran Tivolis Koncertsal skal tændes. I år bliver det så med Bodil Jørgensen, som har gjort imponerende comeback siden den alvorlige ulykke i juni, der satte hendes tilværelse på pause. Men Bodil er tilbage, og fra årsskiftet kan hun igen opleves i lystspillet ”Den Grønne Elevator” på turné i hele landet.

På lørdag vil den seje skuespiller i selskab med julemanden, Eventyrteatret og Tivoli-Gardens Nisseband tælle ned til at trække i det store håndtag, der tænder de mange lys. Juletræet tændes klokken 16 og er startskuddet til en jul i Tivoli, der varer helt frem til den 4. januar 2015.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden