Bodil Jørgensen tilbage på scenen

Bodil Jørgensen i samtale med Dorte Kvist.

Bodil Jørgensen i samtale med Dorte Kvist.

Foto; Birger Storm
Skuespillerinden mødte for første gang siden sin ulykke et levende publikum, da hun var på scenen på Bogmessen – og fik dem til at klukke af grin.

Bodil Jørgensen er tilbage foran publikum. Og det var en stopfyldt sal på Bogmessen i Bella Center, der flokkedes om at høre og se hende igen – for første gang live siden ulykken.

Og Jørgensen skuffede ikke.

I samtale med forfatteren Dorte Kvist, som hun har begået bogen ”En rejse gennem bly og græs” med, fortalte hun flere morsomme anekdoter. Bodil blev bl.a. spurgt, hvorfor hun altid er så åben og imødekommende overfor folk, der møder hende på gaden.

- Som skuespiller er man jo rejsende i sjæl og krop, og jeg synes næsten, jeg har en forpligtigelse til at give lidt tilbage. Det er jo de mennesker, jeg er omringet af – deres karaktertræk - som jeg bruger af i det, jeg skaber på scenen, sagde Bodil.

Det betyder så også, at hun hidtil har været meget imødekommende overfor selv folk, hun kører i bus med, også selv om det godt kan være grænseoverskridende.

- Jeg har da været ude for, at folk i linje 5, som jeg gerne tager gennem København, ville have mig til at tale Sønderjysk (ligesom hun gør i ”Rytteriet”, red.). Så står jeg dér og råber i linje 5, og så er det jo engang imellem, at folk får det med hjem på deres iPhones, fortalte Bodil.

Mens salen klukkede af grin.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden