Bodil Jørgensens agent: Hun er ude af respiratoren

Bodil Jørgensen.

Bodil Jørgensen.

Foto: Birger Storm
Skuespilleren har blandt andet brækket alle sine ribben.

Onsdag morgen i sidste uge endte filmoptagelserne til den nye ”Far til fire”-film helt galt, da Bodil Jørgensen, der spillede fru Sejersen, faldt af en traktor og blev ramt af den.

Nu fortæller Bodil Jørgensens talsmand og agent Sten Hassing Møller, at den 53-årige skuespiller har ligget i respirator på grund af den besværede vejrtrækning, hun har fået som følge af, at alle ribbenene er brækket.

- Bodil Jørgensen skal nok komme ud på den anden side. Selvfølgelig er det slemt for hende, men det kunne trods alt have været meget værre. Hun har heldigvis ikke fået brud på rygsøjlen eller skader i hovedet. I weekenden kom hun ud af respiratoren, som hun var lagt i på grund af de brækkede ribben, der går ud over lungerne og gør det vanskeligt at trække vejret. Det vigtigste for hende lige nu er fred og ro og tid til at hele, siger Sten Hassing Møller. 

Han oplyser, at Bodil Jørgensen har brækket begge sine kraveben, alle sine ribben og sit bækken. Her fik hun sat skruer i torsdag i sidste uge.

Desuden har hun beskadiget sin nyre og lever og også pådraget sig diverse forstuvninger.

I sidste uge blev det besluttet, at Bodil Jørgensens rolle i ”Far til fire”-filmen bliver overtaget af Kirsten Lehfeldt, mens Bodil Jørgensens rolle i Tivolis sommerrevy ”Tam Tam” bliver overtaget af Paprika Steen.

Læs mere i BILLED-BLADET på torsdag.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden