Camilla Dalsgaard i biografen med datteren: Skulle se Jacob Haugaard

Camilla Dalsgaard. 

Camilla Dalsgaard. 

Foto: Mikael Rieck
”Vild med dans”-stjernen Camilla Dalsgaard havde sin datter med ind for at se den nye ”Krummerne”-film, hvor Jacob Haugaard medvirker.

Camilla Dalsgaard var kun 1 år gammel, da den populære børnefilm ”Krummerne” havde premiere tilbage i 1991.

Nu er der blevet lavet en ny film i rækken med titlen ”Krummerne – Det er svært at være 11 år”, og danseren havde sin seksårige datter Andrea med til gallapremieren i København.

Mor og datter glædede sig især til at se en bestemt skuespiller på det hvide lærred – nemlig Jacob Haugaard, som Camilla Dalsgaard dannede par med i dette års ”Vild med dans”.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

-  Vi skal ind og se Jacob Haugaard, og jeg glæder mig helt vildt, for han lavede faktisk optagelserne til ”Krummerne”, imens vi trænede under ”Vild med dans”, fortalte danseren og fortsatte:

- Pludselig var der sket en dobbeltbookning af ham, så imens vi trænede, sagde han pludselig, at han skulle ud at filme, og så måtte vi træne videre dagen efter. Så jeg glæder mig til at se, hvad han har gået og lavet.

Passer perfekt til rollen

69-årige Jacob Haugaard har rollen som den godmodige vicevært Svendsen i den nye ”Krummerne”-film.

- Han passer jo perfekt i den rolle. Han sagde også, at det var sjovt at lave, fordi han i store træk fik lov til at være sig selv i filmen, lød det med et smil fra 31-årige Camilla Dalsgaard, som selv er stor fan af filmserien om ”Krummerne”.

- Jeg voksede nærmest op med filmene, og jeg elsker originalen. Jeg synes selv, at jeg har taget lidt krumme-agtigt tøj på i dag.

Jacob Haugaard var naturligvis også selv med til gallapremieren i Imperial-biografen, men han kom først efter, at Camilla og datteren fik taget et billede. 

Foto: Mikael Rieck

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden