Torsdag, 24. september 2015 - af af Casper Nielsen

Casper og Frank endte på natklub efter Klovn-premiere

Casper Christensen og Frank Hvam til premiere på Klovn Forever
Casper Christensen og Frank Hvam til premiere på Klovn Forever.
Lars H. Laursen / BILLED-BLADET
Casper Christensen og Frank Hvam fejrede premieren på ”Klovn Forever” i Imperial, omringet af koner, forældre, svigerforældre og venner. Frank Hvam missede dog partybussen, og måtte tage en taxi til det store afterparty på Sunday natklub i København.

Frank Hvam og Casper Christensen var spændte til smertegrænsen, da de i aftes indtog Imperial, hvor deres længe ventede film ”Klovn Forever” skulle præsenteres for deres absolut nærmeste.

Som altid i ”Klovn”s univers vrimler det med pinlige optrin på lærredet, og både Frank, og navnlig Casper får da også de mere intime kropsdele på komedie, og udstillet til spot og spe.

- Om der er noget jeg ikke tør udføre i en film? Ja - jeg tør ikke, hvis ikke der er en god grund til at gøre det, og det synes vi der var her, sagde Casper Christensen til BILLED BLADET – med reference til en af filmens mest pinlige øjeblikke, hvori han optræder i adamskostume.

Caspers forældre, Lars og Ulla Lindholm Christensen, var blandt tilskuerne i salen, det samme var Caspers svigermor Jaqueline Friis-Mikkelsen, hans svigerfar Jarl Friis-Mikkelsen, samt Caspers kone Isabel.

- Jeg har det fint nok med det. Jeg har jo set det før, og alle andre, der har set ”Klovn” har set det før. Jeg er temmelig tykhudet, så det kan jeg altså godt tåle, sagde Isabel på spørgsmålet om hvordan det er at se sin kæreste udstille sig selv.

Casper Christensen chokerede ikke forældrene

Caspers forældre var også godt tilfredse bagefter:

- Den var ganske udmærket, jeg blev hverken chokeret eller noget, og jeg grinede meget undervejs. Han er jo min søn, så der er ikke noget, jeg ikke har set før. Men jeg er ikke sikker på, at alle mine veninder vil synes det samme, selvom jeg  nu vil anbefale dem, at se filmen alligevel, sagde Caspers mor, Ulla Christensen.

Caspers far Lars supplerede med et glimt i øjet:

- Det var en meget smuk film, jeg stirrede intenst.

Fest på Casper Christensen-klub

Frank Hvam og Casper Christensen havde efter filmen inviteret publikum på natklubben Sunday i indre København.

De første partybusser – med skiltet KLOVN FOREVER – kørte gennem byen fra Imperial lige før midnat.

Casper Christensen ankom til sin klub lidt over midnat, men da den sidste bus nåede frem var Frank Hvam ikke med.

Han kom i stedet tøffende i en taxa sammen med sin kone, Anja.

- Havde ”klovnen” ikke nået partybussen, spurgte BILLED BLADET.

- Nej, det var også en fejl, men jeg synes lige jeg var nødt til at komme ind, og få en anden skjorte på.  Den anden var blevet våd, sagde Frank Hvam, der lige måtte stille op til et par selfies med trofaste fans udenfor klubben, inden han kunne gå ind og fejre resultatet, som han og Casper Christensen allerede har lovet at følge op med en ”Klovn 3”.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden